Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA Plaćanja:

Uvjeti korištenja definiraju postupak naručivanja i plaćanja robe. Sve cijene su izražene s PDV-om. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (kn) ili kupci iz EU plaćanje u eurima Kupac je odgovoran za istinitost podataka koje navodi prilikom narudžbe proizvoda. U slučaju netočnosti ili nepotpunosti podataka prodavatelj nije dužan naručenu robu isporučiti kupcu.

NARUDŽBE:

Svi proizvodi naručuju se putem elektronskog obrasca i neopozivi su. Da bi kupio proizvode kupac je dužan registrirati se te navesti svoje ispravne podatke u registracijskom obrascu (ili kao gost koji isto tako treba navesti svoje ispravne i točne podatke u obrascu). Nakon što je registracija izvršena možete započeti s procesom naručivanja. Ukoliko imate ikakvih pitanja u vezi s proizvodima osjećajte se slobodnim poslati nam e-mail ili nas kontaktirati na tel.

Čuvamo vaše osobne podatke (ime, prezime, OIB, fizička adresa, email adresa i broj telefona), za što ste nam dali sukladnost prilikom kupnje, kako bismo vam omogućili najbolju moguću uslugu. Vaše podatke smo podijelili s našom partnerskom dostavnom službom GLS, kako bismo osigurali da naručeni proizvodi stignu do vas bez zastoja. Ukoliko ne želite da čuvamo vaše osobne podatke, niti da ih dijelimo s našim partnerima, molim vas da nam javite putem emaila niže.

info@studio-sandra.hr

PLAĆANJE:

Plaćanje robe vrši se:- internet bankarstvom.
– uplatom u banci ili pošti putem opće uplatnice.
– novcem dostavljaču prilikom isporuke robe (pouzećem), nama se novac od strane GLSa ili pošte uplaćuje na račun firme (molimo sve one kupce koji zahtjevaju R1 račun da nam dostave i OIB firme te da sačuvaju i uplatnicu koju dobiju od dostavljača, samo tako je R1 račun koji Vam mi pošaljemo u paketiću valjan pošto je to transakcijsko plaćanje računa).

Dostava i povrat proizvoda

Prodavatelj je dužan naručenu robu isporučiti u roku od 10 radnih dana, osim u slučaju da rok isporuke ovisi o trenutnom stanju na našem skladištu. Ukoliko proizvod imamo na zalihama isti će biti isporučen u roku od 1-4 dana nakon narudžbe (ovisno o udaljenosti mjesta iz kojeg je naručen).

U slučaju da zbog neplaniranih okolnosti nismo u mogućnosti dostaviti proizvod u navedenom vremenu kupac će o tome biti pravovremeno obaviješten. Osobno ćemo Vas kontaktirati koristeći kontakt podatke koje ste naveli prilikom naručivanja.

Dostava naručenih proizvoda šalje se GLS dostavnom službom ili poštom (brza dostava – dostava naručenih proizvoda u roku od 24 do 48 sati, samo neka udaljenija mjesta do 72 sati). Troškovi dostave putem GLSa ili poštanskog ureda unutar Hrvatske obračunavaju se prema njihovom cjeniku. Narudžbe u vrijednosti iznad 400.00 kn oslobođene su plaćanja dostavnih troškova unutar Hrvatske (plaća se dodatnih 5.00 kn ukoliko narudžba ide putem pouzeća a ne uplate virmanskum putem), pošiljke van HR ne spadaju u grupu kupaca oslobođenih od plaćanja poštarine, troškovi dostave se obračunavaju posebno i prema poštanskom cijeniku .
Ukoliko se pogreškom ili krivim izračunom u sustavu ispiše cijena dostave ili Artikla koja nije prema uvjetima korištenja istu ćemo ispraviti i obavijestiti kupca za točnu cijenu prema uvjetima korištenja.

Treba imati na umu da ćemo robu plaćenu putem internet bankarstva ili putem opće uplatnice isporučiti tek kada uplata bude vidljiva na našem računu. Potvrdu o uplati možete poslati putem e-maila: info@studio-sandra.hr

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju kada je roba oštećena ili neispravna a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe. Rok za reklamaciju je tri dana od dana primitka pošiljke. Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon reklamacije putem e-maila, telefonski ili pismeno. U nekim slučajevima određene proizvode nije moguće vratiti ako su raspakirani. U slučaju nemogućnosti isporuke nove robe prodavatelj će nadoknaditi poštanske troškove kupcu. Ako se dogodi da povrat robe prodavatelju nije realiziran, kupac će snositi sve manipulativne troškove.

Privatnost korištenja,

www.studio-sandra.hr, e- trgovina obvezuje se čuvati privatnost Vaših osobnih podataka. Osobne podatke prikupljene na ovim stranicama (ime i prezime, adresa, e-mail, tel . itd) neće se ustupiti niti prodati trećim osobama, koristiti za slanje neželjenog e-maila (spama) u marketinške svrhe ili bilo koja druga istraživanja.

Svi podaci strogo su čuvani i dostupni su samo djelatnicima kojima su isti potrebni za što uspješnije obavljanje posla.

Studio Sandra d.o.o. osobne podatke klasificira kao povjerljive informacije te provodi zaštitu osobnih podataka sukladno važećim propisima koji su stupili na snagu od 25.05.2018g (eng. GDPR) vezanim uz zaštitu i obradu osobnih podataka, uvid u podatke imaju samo djelatnici Studio Sandra d.o.o., isti će se koristiti isključivo u svrhu slanja naručenog materijala na navedenu adresu preko web shopa te slanja aktualnih popusta na web shopu putem sms ili maila, podaci se neće prosljeđivati na uvid trećim osobama (osim GLS dostavne službe s kojima imamo ugovor). Za sve dodatne informacije obratite nam se na info@studio-sandra.hr

S klikom na prihvaćanje uvjeta odobravate nama Studio Sandra d.o.o. da koristimo Vaše podatke u svrhu slanja naručenog materijala te slanja akcija i promotivnjh sms poruka i mailova od strane Studio Sandra d.o.o.

Čuvamo vaše osobne podatke (ime, prezime, OIB, fizička adresa, email adresa i broj telefona), za što ste nam dali sukladnost prilikom kupnje, kako bismo vam omogućili najbolju moguću uslugu. Vaše podatke smo podijelili s našom partnerskom dostavnom službom GLS, kako bismo osigurali da naručeni proizvodi stignu do vas bez zastoja. Ukoliko ne želite da čuvamo vaše osobne podatke, niti da ih dijelimo s našim partnerima, molim vas da nam javite putem emaila niže.

info@studio-sandra.hr

Studio Sandra d.o.o.

Suglasnost za korištenje osobnih podataka koja se odnosi na prijavu na www.studio-sandra.hr

Datum objave: 25. 5. 2018.

Studio Sandra d.o.o. (Studio Sandra d.o.o. Sv. Jurja 28, 21216 Kaštel Stari, OIB: 68061602541) pratimo načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR; u nastavku uredba) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Potrebna nam je vaša suglasnost da bismo osobne podatke, koje smo dobili u svrhu prijavljivanja na naše usluge, mogli koristiti i obrađivati u različite svrhe. Sve informacije o upravljanju specifičnom vrstom suglasnosti možete pronaći u nastavku.

 

Suglasnosti koje se odnose na primanje Studio Sandra d.o.o. (www.studio-sandra.hr)


Ispunjavanjem obrasca za primanje Studio Sandra d.o.o. (www.studio-sandra.hr) e-novosti o aktualnim trendovima i praksama s područja web trgovine, 
korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje zakonodavstvo opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: ime i prezime, e-mail adresa te IP adresa uređaja s kojeg šalje podatke. Korisnik se prilikom prijave može slagati s korištenjem osobnih podataka u sljedeće svrhe:

[1] (OBAVEZNO) Suglasnost za praćenje vaših aktivnosti i zanimanja na portalu www.studio-sandra.hr s pripadajućim poddomenama:

 • izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za marketinšku automatizaciju, koji nam pomoću kontinuiranog praćenja vaših aktivnosti na portalu studio-sandra.hr) omogućava provođenje naručenih usluga, kontaktiranje u vezi vaših aktivnosti na stranicama studio-sandra.hr te agregirane i anonimizirane analize korištenja portala i njegovih sadržaja
 • svi osobni podaci korišteni su isključivo u namjere izvršavanja naših usluga, anonimizirane analize te optimizaciju našeg poslovanja i nisu dostupni za javnost, osim u slučaju, kada nam korisnik to izričito dozvoljava davanjem posebne suglasnosti u takvu svrhu.
 • Čuvamo vaše osobne podatke (ime, prezime, OIB, fizička adresa, email adresa i broj telefona), za što ste nam dali sukladnost prilikom kupnje, kako bismo vam omogućili najbolju moguću uslugu. Vaše podatke smo podijelili s našom partnerskom dostavnom službom GLS, kako bismo osigurali da naručeni proizvodi stignu do vas bez zastoja. Ukoliko ne želite da čuvamo vaše osobne podatke, niti da ih dijelimo s našim partnerima, molim vas da nam javite putem emaila niže.
 • info@studio-sandra.hr

[2] (OBAVEZNO) Suglasnost za primanje Studio Sandra d.o.o. novosti o aktualnim trendovima  s područja web trgovine www.studio-sandra.hr vrijedi do otkazivanja i obuhvaća:

 • korištenje podataka za slanje redovitih e-novosti o aktualnim Studio Sandra d.o.o. trendovima
 • korištenje podataka za povremeno slanje drugih sadržaja, kao što su Studio Sandra d.o.o. vodiči, obavijesti o Studio Sandra d.o.o.  događajima i slično
 • izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za marketinšku automatizaciju koji nam omogućuje slanje tih novosti
 • obradu podataka pseudonimizacijom (kao takvi se ne mogu pripisati pojedincu)

[3] (OPCIONALNO) Primanje personaliziranih poruka i ponuda vrijedi do otkazivanja i obuhvaća:

 • korištenje podataka za direktan marketing
 • ponovno ciljanje na platformama za digitalno oglašavanje (Facebook, AdWords …) u svrhu predstavljanja svih Studio Sandra d.o.o. usluga
 • izvoženje i obradu podataka u alatima za digitalno oglašavanje (korištenje e-mail adresa za anonimizirane segmente korisnika u čijem se slučaju e-mail ne može pripisati pojedincu u svrhu direktnog i ponovnog marketinga)
 • obradu podataka pseudonimizacijom (kao takvi se ne mogu pripisati pojedincu)

VAŠA PRAVA NA TEMELJU DANIH SUGLASNOSTI

Pojedinac u bilo kojem trenutku može zahtijevati od voditelja obrade osobnih podataka da trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u gore navedene svrhe. Takav zahtjev može bilo kada poslati na e-adresu: info@studio-sandra.hr te detaljno navesti koje suglasnosti želi otkazati.

Osim toga, ima i sljedeća prava:

 • Pravo na pristup do svojih osobnih podataka koji su u vezi s njime prikupljeni, a tom prilikom upravitelj može koristiti sva razumna sredstva za utvrđivanje identiteta pojedinca čiji su osobni podaci, posebice u okviru online usluga i online identifikatora.
 • Pravo na popravak netočnih podataka koji su u vezi s njime prikupljeni, a tom prilikom voditelj obrade može koristiti sva razumna sredstva za provjeravanje identiteta pojedinca čiji su osobni podaci, posebice u okviru online usluga i online identifikatora.
 • Pravo na ”zaborav”, odnosno brisanje svih podataka, ako su ispunjeni uvjeti iz 17. članka Opće uredbe o zaštiti podataka.
 • Pravo na prestanak korištenja osobnih podataka u svrhe direktnog marketinga, uključujući i profiliranje
 • Pravo na samostalno odlučivanje o korištenju osobnih podataka koje se temelji na automatiziranoj obradi.
 • Pravo da protiv voditelja obrade uloži pritužbu nadzornom tijelu, ako misli da obrada njegovih osobnih podataka krši Opću uredbu o zaštiti podataka.

Postupak za ostvarivanje prava

Upoznat/a sam da sve gore navedene zahtjeve koji se tiču provođenja prava u vezi s osobnim podacima, naslovim u pismenom obliku na upravitelja, na e-mail info@studio-sandra.hr.

Upoznat/a sam da upravitelj može od mene zahtijevati osobne podatke za potrebe pouzdane identifikacije u slučaju ostvarivanja prava, te da može odbiti zahtjev samo u slučaju ako dokaže da ne može pouzdano utvrditi moj identitet.

Upoznat/a sam da upravitelj mora odgovoriti na moj zahtjev za ostvarivanje prava, vezan za gore navedene osobne podatke, bez nepotrebnog odgađanja i u svakom slučaju u roku od mjesec dana od zaprimanja zahtjeva.

Zatvori X

Pretraži proizvode

KATEGORIJE

CIJENA

Have no product in the cart!
0