Pravila privatnosti

Privatnost korištenja,

www.studio-sandra.hr, e- trgovina obvezuje se čuvati privatnost Vaših osobnih podataka. Osobne podatke prikupljene na ovim stranicama (ime i prezime, adresa, e-mail, tel . itd) neće se ustupiti niti prodati trećim osobama, koristiti za slanje neželjenog e-maila (spama) u marketinške svrhe ili bilo koja druga istraživanja.

Svi podaci strogo su čuvani i dostupni su samo djelatnicima kojima su isti potrebni za što uspješnije obavljanje posla.

Studio Sandra d.o.o. osobne podatke klasificira kao povjerljive informacije te provodi zaštitu osobnih podataka sukladno važećim propisima koji su stupili na snagu od 25.05.2018g (eng. GDPR) vezanim uz zaštitu i obradu osobnih podataka, uvid u podatke imaju samo djelatnici Studio Sandra d.o.o., isti će se koristiti isključivo u svrhu slanja naručenog materijala na navedenu adresu preko web shopa te slanja aktualnih popusta na web shopu putem sms ili maila, podaci se neće prosljeđivati na uvid trećim osobama (osim GLS dostavne službe s kojima imamo ugovor). Za sve dodatne informacije obratite nam se na info@studio-sandra.hr

S klikom na prihvaćanje uvjeta odobravate nama Studio Sandra d.o.o. da koristimo Vaše podatke u svrhu slanja naručenog materijala te slanja akcija i promotivnjh sms poruka i mailova od strane Studio Sandra d.o.o.

Čuvamo vaše osobne podatke (ime, prezime, OIB, fizička adresa, email adresa i broj telefona), za što ste nam dali sukladnost prilikom kupnje, kako bismo vam omogućili najbolju moguću uslugu. Vaše podatke smo podijelili s našom partnerskom dostavnom službom GLS, kako bismo osigurali da naručeni proizvodi stignu do vas bez zastoja. Ukoliko ne želite da čuvamo vaše osobne podatke, niti da ih dijelimo s našim partnerima, molim vas da nam javite putem emaila niže.

info@studio-sandra.hr

Zatvori X

Pretraži proizvode

KATEGORIJE

CIJENA

Have no product in the cart!
0